1. SPS Accounts:
    Do you find yourself coming back time after time? Do you appreciate the ongoing hard work to keep this community focused, clean, exciting and successful in its mission? Please consider supporting us by upgrading to an SPS Account. Besides the warm and fuzzy feeling that comes from supporting a good cause, you'll also get a significant number of ever-expanding perks and benefits on the site and the forums. Click here to find out more.
    Dismiss Notice
You are currently viewing Boards o' Magick as a guest, but you can register an account here. Registration is fast, easy and free. Once registered you will have access to search the forums, create and respond to threads, PM other members, upload screenshots as well as access many other forum features unavailable to guests.

BoM cultivates a truly friendly and welcoming atmosphere. We have been aiming for quality over quantity with our forums from their inception, and believe that this excellence is truly tangible and treasured by our members. We'd love to have you join us today and convince yourself!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us. If you've forgotten your username or password, click here.

This notice will disappear once you register!

Not compatible with Windows 7

Discussion in 'Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor' started by uglijimus, May 10, 2010.

  1. uglijimus Gems: 6/31
    Latest gem: Jasper


    Joined:
    Mar 7, 2005
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    I just got this game from my cousin. It installs correctly but won't play after pressing the play button. I found this saying that this needs to be done in order to play the game.

    Copy this in a regfile and run it
    Windows Registry Editor Version 5.00


    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\stormfront studios\pool of radiance 2]
    "GSInstallUrl"="http://launch.gamespyarcade.com/software/launch/curinstall.asp?distid=0&download=1"
    "InstallDir"="C:\\Programmer\\SSI\\Pool of Radiance\\"
    "InstallSource"="E:\\"
    "InstallType"="1"
    "InstallComplete"="TRUE"

    I don't know what this means. Does anyone else know of any other way to make this work?

    thanks
     

Share This Page

Sorcerer's Place is an independent project run entirely by fans and for fans. Maintaining Sorcerer's Place and a stable environment for all our hosted sites requires a substantial amount of time and money on a regular basis, so please consider supporting us to keep the site up & running smoothly. Thank you!